Vår kund Nunchi i Göteborg nominerade till Sveriges Snyggaste Kontor!

Vår kund Nunchi i Göteborg nominerade till Sveriges Snyggaste Kontor!

I ett års tid har vi haft nöjet och förtroendet att ta hand om städningen i detta otroligt fina kontor beläget på Linnégatan i Göteborg! Sedan renoveringen av kontoret har vi varsamt tagit hand om ytorna och förhoppningsvis varit en liten pusselbit i arbetet med att skapa en inspirerande arbetsmiljö för de anställda.

Nomineringen lyder: ”Tillsammans med Krook & Tjäder har vi skapat en estetiskt tilltalande miljö som stimulerar kreativitet och samtidigt skapar lugn i en stundtals stressig bransch. Kontoret har en harmonisk blandning av återbruk och nytt, sobert och färgstarkt samt funktionellt och kreativt där allt hänger samman. I varje rum finns alltid en personlig touch som representerar företagets själ, från vinyl-spelaren och skivbiblioteket i loungen till tavelväggen i köket där alla medarbetare fått vara med och välja ut konst. Kontoret har väl avvägda ytor för koncentrerat arbete och möten men ändå gott om plats för socialt umgänge för att bygga företagskultur. Vårt kontor är helt enkelt en plats att arbeta och trivas på!”

Rösta HÄR

Återigen STORT Grattis från oss till fina nomineringen!

Är ni också i behov företagsstädning eller kontorsstädning i Göteborg? Då är ni varmt välkomna att kontakta oss på Care Group! Maila nykund@caregroup.se eller ring 08-829 829.

Andra artiklar som kanske intresserar dig

Innerstaden Göteborg väljer Care Group

World Trade Center i Göteborg väljer Care Group