Kontorsstädning i Stockholm

Care Group är en städfirma i Stockholm som erbjuder städning till företag och privatpersoner. Företaget grundades 2005 och har sedan dess erbjudit miljövänlig och hållbar städning inom områdena kontorsstädningoch fönsterputsning, till mer specialiserade uppdrag som byggstädning och flyttstädning. För samtliga av våra kunder har vi en dedikerad arbetsledare och personal för trygghet och långsiktig kvalitet. Städning är för oss ett förtroendeuppdrag som vi tar på största allvar.

Tveka inte att kontakta oss för att få en kostnadsfri offert!

Kontorsstädning

Care Group erbjuder professionell kontorsstädning till företag i Stockholm

Flyttstädning

Care Group erbjuder smidig städning vid flytt

Byggstädning

Branschen mest namnkunniga byggföretag använder Care Groups tjänster vid byggstädning

Fönsterputsning

Behöver du hjälp med fönsterputsning i Stockholm? Vi ställer gärna upp!

Trygga medarbetare
Samtliga medarbetare har genomgått vårt utbildningsprogram och vi har ett nära samarbete med fackförbunden för våra anställdas trygghet.
Håller tider
Vi håller alltid tider och genomför jobbet på förutbestämd tid. Tar arbetet kortare tid än beräknat dras detta av från din faktura.
Miljöansvar
Vi på Care Group jobbar aktivt med miljö-och hållbarhetsfrågor för att minimera vår påverkan och avtryck. Allt städmaterial och medel som vi använder är miljömärkta och vi har självklart specifika lösningar för dig med allergier.
Almega
Vi följer Almegas riktlinjer för löner och villkor för våra anställda.

Några av våra kunder

[logo-slider]

Kontakta oss

När du har fyllt i formuläret nedan kommer någon av våra medarbetare att ta kontakt med dig. Du kan även ringa till oss direkt på 08-829 829. Vi ser fram emot att höra från dig.

STÄNG