Städfirma i Stockholm

Du når oss lättast på 08-829 829 eller

Vi på Care Group besöker ert kontor och ger er en kostnadsfri offert. Dessutom erbjuder vi flexibla kontraktstider med en månads provperiod. Allt detta för att ni ska bli så nöjda som möjligt!

Trygga medarbetare
Samtliga medarbetare har genomgått vårt utbildningsprogram och vi har ett nära samarbete med fackförbunden för våra anställdas trygghet.
Håller tider
Vi håller alltid tider och genomför jobbet på förutbestämd tid. Tar arbetet kortare tid än beräknat dras detta av från din faktura.
Miljöansvar
Vi på Care Group jobbar aktivt med miljö-och hållbarhetsfrågor för att minimera vår påverkan och avtryck. Allt städmaterial och medel som vi använder är miljömärkta och vi har självklart specifika lösningar för dig med allergier.
Almega
Vi följer Almegas riktlinjer för löner och villkor för våra anställda.

Några av våra kunder

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om ni är i behov av en professionell städfirma i Stockholm som hjälper er med städning av ert kontor eller hem! Det finns inga uppdrag som vi inte kan hjälpa dig med.

När du har fyllt i formuläret nedan kommer någon av våra medarbetare att ta kontakt med dig. Du kan även ringa till oss direkt på 08-829 829. Vi ser fram emot att höra från dig.

Care Group in Sweden AB
Gustafsvägen 12, 169 50 Solna

Växel 08-829 829
Fax 08-822 822

Hemstädning

Care Group erbjuder hushållsnära tjänster till privatpersoner i Stockholmsregionen

Flyttstädning

Care Group erbjuder smidig städning vid flytt

Byggstädning

Branschen mest namnkunniga byggföretag använder Care Groups tjänster vid byggstädning

Fönsterputsning

Behöver du hjälp med fönsterputsning i Stockholm? Vi ställer gärna upp!

STÄNG