Kontorsstädning Stockholm & Göteborg

Behöver ni hjälp med kontorsstädning? Då har ni hamnat helt rätt! Care Group är en städfirma i Stockholm & Göteborg som erbjuder kontorsstädning till företag i Stockholm och Göteborgsregionen.

Städning av kontor

Vi på Care Group tycker att det mest grundläggande för ett företag är rena lokaler. Därför erbjuder vi tjänster inom kontorsstädning i Stockholm & Göteborg och vårt mål är att öka trivseln och effektiviteten hos våra kunder. Våra lokalvårdare är proffs inom städ för kontor och utför dagligen uppdrag hos våra kunder som är verksamma i flera olika branscher.

Våra tjänster inom kontorsstädning i Stockholm & Göteborg

Våra tjänster innefattar bland annat daglig städning, golvvård, fönsterputs och påfyllning av förbrukningsmaterial. Varje kund har sina egna önskemål om kontorsstädning och våra kompetenta arbetsledare kan självklart hjälpa er med en behovsanalys. Utöver städning för kontor och kommersiella lokaler erbjuder vi bland annat flyttstädning och byggstädning.

För oss är det väldigt viktigt att våra kunder kan känna sig trygga med vår kontorsstädning och vi erbjuder därför alla kunder en 100% nöjd-kund-garanti. Det innebär att om du av någon anledning inte skulle bli nöjd så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet omgående.

Trygga medarbetare

Samtliga medarbetare har genomgått vårt utbildningsprogram och vi har ett nära samarbete med fackförbunden för våra anställdas trygghet.

Håller tider

Vi håller alltid tider och genomför jobbet på förutbestämd tid. Tar arbetet kortare tid än beräknat dras detta av från din faktura.

Miljöansvar

Vi på Care Group jobbar aktivt med miljö-och hållbarhetsfrågor för att minimera vår påverkan och avtryck. Allt städmaterial och medel som vi använder är miljömärkta och vi har självklart specifika lösningar för dig med allergier.

Almega

Vi följer Almegas riktlinjer för löner och villkor för våra anställda.

Care Group

Care Group är ett städföretag i Stockholm som erbjuder hemstädning och städhjälp i Stockholm till företag och privatpersoner. Vi grundades 2005 och har sedan dess jobbat med kontorsstädning, fönsterputsning, hemstädning, byggstädning och flyttstädning åt kunder i Stockholmsregionen.

Vi är ett städföretag som värderar trygghet hos våra kunder och erbjuder därför alltid en 100% nöjd-kund-garanti. Städning är ett förtroendeuppdrag som vi tar på största allvar. Våra kunder har alltid en dedikerad arbetsledare från oss och utbildad personal som har kunskap om våra kunders behov.

Beställ trygg & smidig städhjälp i Stockholm!