Kontorsstädning

Kontorsstädning Stockholm

Vi på Care Group tycker att det mest grundläggande för ett företag är rena lokaler. Därför erbjuder vi tjänster inom kontorsstädning i Stockholm och vårt mål är att öka trivseln och effektiviteten hos våra kunder. Våra lokalvårdare är proffs inom städ för kontor och utför dagligen uppdrag hos våra kunder som är verksamma i flera olika branscher.

Våra tjänster inom kontorsstädning i Stockholm innefattar bland annat daglig städning, golvvård, fönsterputs och påfyllning av förbrukningsmaterial. Varje kund har sina egna önskemål om kontorsstädning och våra kompetenta arbetsledare kan självklart hjälpa er med en behovsanalys. Utöver städning för kontor och kommersiella lokaler erbjuder vi bland annat flyttstädning och byggstädning.

För oss är det väldigt viktigt att våra kunder kan känna sig trygga med vår kontorsstädning och vi erbjuder därför alla kunder en 100% nöjd-kund-garanti. Det innebär att om du av någon anledning inte skulle bli nöjd så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet omgående.

Tveka inte att kontakta oss för ett möte och en kostnadsfri besiktning av era lokaler för offert för kontorsstädning i Stockholm! Du når oss enklast via eller ring 08-829 829.

STÄNG