Kontorsstädning Kungsholmen

Vi på Care Group tycker att det mest grundläggande för ett företag är rena lokaler. Därför erbjuder vi tjänster inom kontorsstädning på Kungsholmen och närliggande orter och kommuner i Stockholm. Vårt mål är att öka trivseln och effektiviteten hos våra kunder med hjälp av proffsiga lokalvårdare inom städ för kontor som dagligen utför uppdrag hos våra kunder som är verksamma i flera olika branscher.

Varje kund har sina egna önskemål om kontorsstädning och våra kompetenta arbetsledare kan självklart hjälpa er med en behovsanalys. Våra tjänster inom kontorsstädning på Kungsholmen innefattar bland annat daglig städning, golvvård, fönsterputs och påfyllning av förbrukningsmaterial. Utöver städning för kontor och kommersiella lokaler erbjuder vi bland annat flyttstädning och byggstädning.

För oss är det väldigt viktigt att våra kunder kan känna sig trygga med vår kontorsstädning och vi erbjuder därför alla kunder en 100% nöjd-kund-garanti. Det innebär att om du av någon anledning inte skulle bli nöjd så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet omgående.

Har du kontor på Kungsholmen i behov av städning? Tveka inte att kontakta oss för ett möte och en kostnadsfri besiktning av era lokaler för offert för kontorsstädning i Stockholm! Du når oss enklast via eller ring 08-829 829.

Trygga medarbetare
Samtliga medarbetare har genomgått vårt utbildningsprogram och vi har ett nära samarbete med fackförbunden för våra anställdas trygghet.
Håller tider
Vi håller alltid tider och genomför jobbet på förutbestämd tid. Tar arbetet kortare tid än beräknat dras detta av från din faktura.
Miljöansvar
Vi på Care Group jobbar aktivt med miljö-och hållbarhetsfrågor för att minimera vår påverkan och avtryck. Allt städmaterial och medel som vi använder är miljömärkta och vi har självklart specifika lösningar för dig med allergier.
Almega
Vi följer Almegas riktlinjer för löner och villkor för våra anställda.

Care Group

Care Group är en städfirma i Stockholm som erbjuder kontorsstädningfönsterputsning, hemstädningbyggstädning och flyttstädning åt kunder i Stockholmsregionen.

Vi är ett städföretag som värderar trygghet hos våra kunder och erbjuder därför alltid en 100% nöjd-kund-garanti. Städning är ett förtroendeuppdrag som vi tar på största allvar. Våra kunder har alltid en dedikerad arbetsledare från oss och utbildad personal som har kunskap om våra kunders behov.

Beställ trygg & smidig städhjälp på Kungsholmen!

Anställd Care Group man

Anmäl intresse

När du har fyllt i formuläret nedan kommer någon av våra medarbetare att ta kontakt med dig. Du kan även ringa till oss direkt på 08-829 829. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kryssa för detta om du vill bli uppringd.
STÄNG