Hemstädning

Hemstädning Stockholm

När vi på Care Group arbetar med hemstädning i Stockholm utgår vi från principen “Inget hem är det andra likt”. Tillsammans med din dedikerade arbetsledare tar ni tillsammans fram ett upplägg som vi arbetar efter när vi utför våra tjänster inom hemstädning. Vi erbjuder städhjälp för alla behov, däribland flyttstädning, fönsterputsning, tvätt och kontorsstädning.

  • Du har alltid en kontaktperson och en städare som är en garanti för att du ska känna dig trygg med din hemstädning
  • Använd gärna vår priskalkylator nedan för att få en uppskattning på vad din hemstädning kommer att kosta.
  • Vi har en 100% nöjd-kund-garanti vilket innebär att vi kommer och åtgärdar problem omgående om du mot förmodan skulle vara missnöjd med vår hemstädning.

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert för hemstädning! Du når oss enklast via eller ring 08-829 829.

Räkna ut ditt pris

Fel: Fyll i antal rum och kvadratmeter.

Du kan få hemstädning för XXX SEK/månaden.

Priset är en uppskattning.

Skicka förfrågan

Referenser

Mycket noggrann städning, med det där lilla extra! Har tidigare provat annat företag, där man fick betala extra för en massa saker, som här ingår. Punktliga och ställer inte in städningar. Flexibla. Mycket snabbt och proffessionellt bemötande från all personal. Jag är, helt enkelt, jättenöjd!!

Elisabeth Almgren

Vi är jättenöjda! De gör ett bra jobb och är både flexibla och noggranna med rutiner för nyckelhantering och andra trygghets-/säkerhetsaspekter.

Patrik Tornberg

 

Tveka in att kontakta oss för ett möte och en kostnadsfri besiktning av ert hem för offert! Du når oss enklast via eller ring 08-829 829.

STÄNG