Räkna ut ditt pris

Fel: Fyll i antal rum och kvadratmeter.

Du kan få hemstädning för XXX SEK/månaden.

Priset är en uppskattning.

Skicka förfrågan

Städfirma i Stockholm

När vi på Care Group arbetar med hemstädning i Stockholm utgår vi från principen “Inget hem är det andra likt”. Tillsammans med din dedikerade arbetsledare tar ni tillsammans fram ett upplägg som vi arbetar efter när vi utför våra tjänster inom hemstädning. Vi erbjuder städhjälp för alla behov, däribland flyttstädning, fönsterputsning, tvätt och kontorsstädning.

  • Du har alltid en kontaktperson och en städare som är en garanti för att du ska känna dig trygg med din hemstädning
  • Använd gärna vår priskalkylator nedan för att få en uppskattning på vad din hemstädning kommer att kosta.
  • Vi har en 100% nöjd-kund-garanti vilket innebär att vi kommer och åtgärdar problem omgående om du mot förmodan skulle vara missnöjd med vår hemstädning.

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert för hemstädning! Du når oss enklast via eller ring 08-829 829.

Trygga medarbetare
Samtliga medarbetare har genomgått vårt utbildningsprogram och vi har ett nära samarbete med fackförbunden för våra anställdas trygghet.
Håller tider
Vi håller alltid tider och genomför jobbet på förutbestämd tid. Tar arbetet kortare tid än beräknat dras detta av från din faktura.
Miljöansvar
Vi på Care Group jobbar aktivt med miljö-och hållbarhetsfrågor för att minimera vår påverkan och avtryck. Allt städmaterial och medel som vi använder är miljömärkta och vi har självklart specifika lösningar för dig med allergier.
Almega
Vi följer Almegas riktlinjer för löner och villkor för våra anställda.

RUT-avdrag

Med RUT-avdrag innebär det att du betalar 50% av arbetskostnaden för din hemstädning.

Från Juli 2019 dubblerades summan för beskattningsåret från 25 000:- till 50 000:- per person och år vilket gör det ännu mer fördelaktigt att utnyttja avdraget. Vi hanterar allt det praktiska med Skatteverket och du får en faktura där avdraget tydligt redovisas.

Bra va?

Läs mer om RUT här

Care Group

Care Group är ett städföretag i Stockholm som erbjuder hemstädning och städhjälp i Stockholm till företag och privatpersoner. Vi grundades 2005 och har sedan dess jobbat med hemstädning, kontorsstädningfönsterputsningbyggstädning och flyttstädning åt kunder i Stockholmsregionen.

Vi är ett städföretag som värderar trygghet hos våra kunder och erbjuder därför alltid en 100% nöjd-kund-garanti. Städning är ett förtroendeuppdrag som vi tar på största allvar. Våra kunder har alltid en dedikerad arbetsledare från oss och utbildad personal som har kunskap om våra kunders behov.

Beställ trygg & smidig städhjälp i Stockholm!

Anställd Care Group man

Nöjda kunder

Elisabeth A, kund sedan 2011

Mycket noggrann städning, med det där lilla extra! Har tidigare provat annat företag, där man fick betala extra för en massa saker, som här ingår. Punktliga och ställer inte in städningar. Flexibla. Mycket snabbt och proffessionellt bemötande från all personal. Jag är, helt enkelt, jättenöjd!!

Patrik T, kund sedan 2010

"Vi är jättenöjda! De gör ett bra jobb och är både flexibla och noggranna med rutiner för nyckelhantering och andra trygghets-/säkerhetsaspekter.

Anmäl intresse

När du har fyllt i formuläret nedan kommer någon av våra medarbetare att ta kontakt med dig. Vi ser fram emot att träffa dig!

Kryssa för detta om du vill bli uppringd.
STÄNG