Städhjälp i Farsta

Vi på Care Group vet hur tråkigt det kan vara att komma hem från jobbet till ett smutsigt och ostädat hem. Care Group erbjuder städhjälp i hela Stockholm, så om du bor i Farsta och behöver städhjälp så har du verkligen hamnat rätt. Vår arsenal av duktiga städare hjälper dig med hemstädning för en enklare och roligare vardag. Av erfarenhet vet vi att alla hem är olika, och därför går vi tillsammans igenom vad för typ av städhjälp som är optimalt för just dig. För att du ska känna dig trygg med vår hemstädning har du alltid en städare och en kontaktperson som du kan vända dig till vid eventuella frågor.
Om ni har funderingar kring städhjälp eller vill boka in ett möte för en kostnadsfri besiktning, tveka inte att kontakta oss! Du når oss enklast via eller ring 08-829 829.
Trygga medarbetare
Samtliga medarbetare har genomgått vårt utbildningsprogram och vi har ett nära samarbete med fackförbunden för våra anställdas trygghet.
Håller tider
Vi håller alltid tider och genomför jobbet på förutbestämd tid. Tar arbetet kortare tid än beräknat dras detta av från din faktura.
Miljöansvar
Vi på Care Group jobbar aktivt med miljö-och hållbarhetsfrågor för att minimera vår påverkan och avtryck. Allt städmaterial och medel som vi använder är miljömärkta och vi har självklart specifika lösningar för dig med allergier.
Almega
Vi följer Almegas riktlinjer för löner och villkor för våra anställda.

Care Group

Care Group är en städfirma i Stockholm som erbjuder kontorsstädningfönsterputsninghemstädningbyggstädning och flyttstädning åt kunder i Stockholmsregionen.

Vi är ett städföretag som värderar trygghet hos våra kunder och erbjuder därför alltid en 100% nöjd-kund-garanti. Städning är ett förtroendeuppdrag som vi tar på största allvar. Våra kunder har alltid en dedikerad arbetsledare från oss och utbildad personal som har kunskap om våra kunders behov.

Beställ trygg & smidig städhjälp i Farsta!

Anställd Care Group man

Anmäl intresse

När du har fyllt i formuläret nedan kommer någon av våra medarbetare att ta kontakt med dig. Du kan även ringa till oss direkt på 08-829 829. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kryssa för detta om du vill bli uppringd.
STÄNG