Räkna ut ditt pris

Fel: Fyll i antal rum och kvadratmeter.

Du kan få hemstädning för XXX SEK/månaden.

Priset är en uppskattning.

Skicka förfrågan

Städfirma i Stockholm

Vi är en städfirma i Stockholm som vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder som behöver hjälp med hemstädning och städhjälp. I ditt hemstädnings-abonnemang ingår miljömärkt material såsom trasor, microdukar och medel. Det enda du behöver se till finns hemma är en dammsugare och en mopp. Har du inte det hemma hjälper vi dig självklart med inköpet!

Mer information om vilka moment som ingår i vår hemstädning finns här. Har du några speciella önskemål som inte specificerats är det bara att säga till så ordnar vi det!

Vår personal

När vi städar hemma hos dig är det viktigt för oss att du känner att ditt hem är i goda händer. Vår personal är noga utvald, utbildad inom städning, svensktalande och anställd direkt av oss. Vår personal har alla sektretessavtal och är försäkrade. Du har alltid en dedikerad arbetsledare från oss som är din kontaktperson för frågor, eventuella ändringar mm.

Mer information om vår personal, företagets arbete med utbildningar, miljöarbete m.m finns här.

Trygga medarbetare
Samtliga medarbetare har genomgått vårt utbildningsprogram och vi har ett nära samarbete med fackförbunden för våra anställdas trygghet.
Håller tider
Vi håller alltid tider och genomför jobbet på förutbestämd tid. Tar arbetet kortare tid än beräknat dras detta av från din faktura.
Miljöansvar
Vi på Care Group jobbar aktivt med miljö-och hållbarhetsfrågor för att minimera vår påverkan och avtryck. Allt städmaterial och medel som vi använder är miljömärkta och vi har självklart specifika lösningar för dig med allergier.
Almega
Vi följer Almegas riktlinjer för löner och villkor för våra anställda.

RUT-avdrag

Med RUT-avdrag innebär det att du betalar 50% av arbetskostnaden för din hemstädning.

Från Juli 2019 dubblerades summan för beskattningsåret från 25 000:- till 50 000:- per person och år vilket gör det ännu mer fördelaktigt att utnyttja avdraget. Vi hanterar allt det praktiska med Skatteverket och du får en faktura där avdraget tydligt redovisas.

Bra va?

Läs mer om RUT här

Care Group

Care Group är ett städföretag i Stockholm som erbjuder städhjälp och hemstädning i Danderyd till företag och privatpersoner. Vi grundades 2005 och har sedan dess jobbat med kontorsstädningfönsterputsninghemstädningbyggstädning och flyttstädning åt kunder i Stockholmsregionen.

Vi är ett städföretag som värderar trygghet hos våra kunder och erbjuder därför alltid en 100% nöjd-kund-garanti. Städning är ett förtroendeuppdrag som vi tar på största allvar. Våra kunder har alltid en dedikerad arbetsledare från oss och utbildad personal som har kunskap om våra kunders behov.

Beställ trygg & smidig städhjälp i Danderyd!

Anställd Care Group man

Nöjda kunder

Elisabeth A, kund sedan 2011

Mycket noggrann städning, med det där lilla extra! Har tidigare provat annat företag, där man fick betala extra för en massa saker, som här ingår. Punktliga och ställer inte in städningar. Flexibla. Mycket snabbt och proffessionellt bemötande från all personal. Jag är, helt enkelt, jättenöjd!!

Patrik T, kund sedan 2010

"Vi är jättenöjda! De gör ett bra jobb och är både flexibla och noggranna med rutiner för nyckelhantering och andra trygghets-/säkerhetsaspekter.

Anmäl intresse

När du har fyllt i formuläret nedan kommer någon av våra medarbetare att ta kontakt med dig. Vi ser fram emot att träffa dig!

Kryssa för detta om du vill bli uppringd.
STÄNG