Hur ofta bör man putsa fönster?

Hur ofta du behöver putsa dina fönster beror lite på vilken miljö du bor i. Vi har kunder som putsar sina fönster varje månad, och vi har kunder som putsar en gång per halvår. Vanligtvis rekommenderar vi att putsa fönster under vår och höst. Men för er som bor i närheten av en bilväg, eller havet, så rekommenderar vi att du putsar oftare. Är du tveksam kring hur ofta du bör tvätta dina förstår så kan du höra av dig till oss för rådgivning.

I vår blogg delar vi med oss om våra bästa tips till fönsterputs
.

Trygga medarbetare
Samtliga medarbetare har genomgått vårt utbildningsprogram och vi har ett nära samarbete med fackförbunden för våra anställdas trygghet.
Håller tider
Vi håller alltid tider och genomför jobbet på förutbestämd tid. Tar arbetet kortare tid än beräknat dras detta av från din faktura.
Miljöansvar
Vi på Care Group jobbar aktivt med miljö-och hållbarhetsfrågor för att minimera vår påverkan och avtryck. Allt städmaterial och medel som vi använder är miljömärkta och vi har självklart specifika lösningar för dig med allergier.
Almega
Vi följer Almegas riktlinjer för löner och villkor för våra anställda.

RUT-avdrag fönsterputs

När du bokar en fönsterputsning av oss så är du berättigad ett RUT-avdrag för 50 % av arbetskostnaden. RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt och är för privatpersoner som behöver hjälp i hemmet, som exempelvis fönsterputs. Men det kan vara bra att ha koll på kraven som Skatteverket har för att ha rätt till RUT:

  • Köparen av tjänsten måste vara över 18 år
  • Du måste ha betalat skatt i Sverige för minst 90 % av din totala inkomst
  • Du måste bo i bostaden där tjänsten utförs
  • Du måste betala tillräckligt med skatt för att kunna dra av kostnaden för rutarbetet
  • Barn kan ta Rut-avdrag åt sina föräldrar, men föräldrar kan inte ta ut rut-avdrag åt sina barn

Läs mer om RUT och hur du kan använda det

Låt Care Group ansvara för fönsterputs

Att tvätta fönster kan vara en jobbig process och ibland riskfyllt. Därför kan det vara klokt att överlåta arbetet till experter. Vi på Care Group har putsat fönster Stockholmares fönster sedan 2005. När du överlåter arbetet till oss kan du känna dig trygg med vår 100% nöjd-kund-garanti.

Utöver fönsterputs så jobbar vi med kontorsstädning, hemstädning, byggstädning och flyttstädning.

Så tveka inte att höra av dig till oss på Care Group när du behöver hjälp med fönsterputs i Stockholm. Vi gör gärna ett hembesök och lämnar ett prisförslag och vi erbjuder även en 100% nöjd-kund-garanti till alla våra kunder! Du når oss enklast via eller ring oss på 08-829-829!

Anställd Care Group man

Anmäl intresse

När du har fyllt i formuläret nedan kommer någon av våra medarbetare att ta kontakt med dig. Vi ser fram emot att träffa dig!

Kryssa för detta om du vill bli uppringd.
STÄNG