Flyttstäd - Därför är det viktigt

I samband med att du flyttar ifrån din nuvarande bostad så ska du generellt alltid ansvara för att flyttstädningen går rätt till. Detta är allt som oftast reglerat i avtalet och gäller vare sig du flyttar från hyresrätt, bostadsrätt eller villa. Till skillnad från en vanlig städning så är en flyttstädning en mer tidskrävande städning som kräver att du lägger ner både tid och energi.

Det innefattar allt från att tvätta fönster, rengöra ugn eller rensa vattenlås. I vår blogg har vi sammanfattat några av de vanligaste sakerna folk missar vid en flyttstäd.

Trygga medarbetare
Samtliga medarbetare har genomgått vårt utbildningsprogram och vi har ett nära samarbete med fackförbunden för våra anställdas trygghet.
Håller tider
Vi håller alltid tider och genomför jobbet på förutbestämd tid. Tar arbetet kortare tid än beräknat dras detta av från din faktura.
Miljöansvar
Vi på Care Group jobbar aktivt med miljö-och hållbarhetsfrågor för att minimera vår påverkan och avtryck. Allt städmaterial och medel som vi använder är miljömärkta och vi har självklart specifika lösningar för dig med allergier.
Almega
Vi följer Almegas riktlinjer för löner och villkor för våra anställda.

RUT-avdrag flyttstädning

RUT är en förkortning och står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Förenklat så innebär det att du som privatperson, boendes i Sverige, får göra ett avdrag på 50 % av arbetskostnaden i samband med någon av dessa hushållsnära tjänster. För att ta del av RUT-avdrag har Skatteverket några krav:

 • Köparen av tjänsten måste vara över 18 år
 • Du måste ha betalat skatt i Sverige för minst 90 % av din totala inkomst
 • Köparen måste bo i bostaden där tjänsten utförs
 • Du måste betala tillräckligt med skatt för att kunna dra av kostnaden för rutarbetet
 • Barn kan ta Rut-avdrag åt sina föräldrar, men föräldrar kan inte ta ut rut-avdrag åt sina barn
 • Läs mer om RUT och hur du kan använda det

  Care Group - Din städfirma i Stockholm

  Genom att låta oss på Care Group ansvara för din kommande flyttstädning så kan du istället fokusera på allt det där roliga, som exempelvis inredning. Vi tar med allt städmaterial som krävs för en flyttstädning så du behöver ej oroa dig över det.

  Dessutom ser vi till att sköta det administrativa kring RUT-avdrag så du slipper oroa dig över sånt.

  Så tveka inte att höra av dig till oss på Care Group när du är på jakt efter en flyttstädning i Stockholm. Vi gör gärna ett hembesök och lämnar ett prisförslag och vi erbjuder även en 100 % nöjd-kund-garanti till alla våra kunder! Du når oss enklast via eller ring oss på 08-829-829!

  Anställd Care Group man

  Anmäl intresse

  När du har fyllt i formuläret nedan kommer någon av våra medarbetare att ta kontakt med dig. Vi ser fram emot att träffa dig!

  Kryssa för detta om du vill bli uppringd.
  STÄNG