Tillbaka till nyheterna

Därför ska du välja Care Group

Av Author den
Care Group logga inzoomad

Care Group – Städfirma i Stockholm

Hur viktigt är det för dig att ditt hem eller kontor är rent och välstädat? Viktigt tror vi. Det är ju därför du är här – och hamnat rätt har du verkligen gjort!

Care Group är en städfirma i Stockholm som i över 15 år har utfört städtjänster i uppdrag av både företag och privatpersoner. Vi erbjuder alltifrån kontorsstädning och fönsterputsning till hemstädning, byggstädning och flyttstädning.

Hållbar städning

Hos oss på Care Group har hållbarhet alltid legat i fokus. Hållbar städning är något vi vill kunna erbjuda alla våra kunder, oavsett städtyp. Vi gör ofta analyser kring vilka produkter och medel vi ska använda när vi städar i syfte att använda så lite kemikalier och giftiga ämnen som möjligt, samt minimera vår egen klimatpåverkan så mycket det bara går. Allt detta utan att vi tummar på kvaliteten i vår städning, förstås. Vi sammanställer en lista till alla våra kunder innehållandes medel och produkter som används av oss och vad exakt de kommer att användas till.

– Våra kemikalier och papper är miljömärkta
– Vi använder oparfymerade medel och kemikalier
– Vi anpassar användning av medel och produkter efter kunders olika behov
– Vi följer upp alla inköp och förbrukningsstatistik tillsammans med kund
– Vi utbildar vår personal hur de ska använda alla produkter och kemikalier på rätt sätt

Läs mer om Care Group’s hållbarhetstänk

Städhjälp av högsta kvalitet

När du anlitar Care Group kan du vara säker på att vi som städfirma kommer att erbjuder dig städhjälp av högsta kvalitet. Vi ser alltid till att kolla kvalitetsnivån på de städtjänster vi erbjuder till våra kunder för att upprätthålla en bra standard.

Läs mer om Care Group’s noggranna kontroller

Kompetenta, glada medarbetare

För att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service har vi sett till att våra medarbetare är kompetenta inom sina respektive arbetsområden samt att de är engagerade, motiverade och har en vilja att ta eget ansvar för sitt arbete. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och att de känner att de är delaktiga i företagets utveckling. Vi tror att detta också har bidragit till att vi ofta får höra från våra kunder att våra medarbetare är väldigt glada och trevliga när de kommer ut till kund.

Tillsammans med dig uppnår vi bästa möjliga resultat

Care Group har alltid en representant som är ansvarig gentemot dig som kund. Med en nära relation och kontinuerlig dialog uppnår vi bästa möjliga resultat. Det är för oss viktigt att skapa en positiv arbetsmiljö, med personal och kunder som känner delaktighet och gemenskap. Vi människor behöver interaktion oavsett uppdrag, nationalitet eller bakgrund. Med en tydlig målbild från arbetsledarens ledarskap till förmågan att kommunicera med sin kontakt på objektet är lika viktigt som det faktiska städresultatet.

Läs mer om Care Group’s kvalitetsledningssystem

Är ni på jakt efter en städfirma i Stockholm? Då är ni varmt välkomna att kontakta oss på Care Group! Maila eller ring 08-829 829.

STÄNG